Vinterophold i sol og varme

Bo i solen om vinteren i et feriehus fra Novadesta:

Når vejret i Danmark er gråt, koldt, regnigt og måske med is og sne, så? er vejret i Alicante og På Costa Blanca kysten forbliver vidunderligt solrig. Juleaften kan du opleve op til 20 graders varme og blå himlen om dagen. Og når golfbanerne i Danmark lukkes eller spilles på? vintergrønt, så Golfbanerne i Alicante er stadig grønne og perfekte.

Så er det også om vinteren perfekt enten til en strippet p 3-4 dage, en uges ferie eller for længere ophold op til flere måneder.

Novadesta Nordics har flere gode ferieboliger i vores portefølje, som er gode for alle brugere. Husene kan reserveres i kortere eller længere periode. Novadesta tilbyder de samme ydelser om vinteren som om sommeren og kan altid komme i kontakt med kontoret.

Må drømmene blive til virkelighed og blive i Alicante området om vinteren

Vi er til din tjeneste og kan hjælpe dig med at gennemføre dine planer om at bo på Alicante om vinteren. Novadesta kan tilbyde dig villaer, huse, lejligheder mv, der er i overensstemmelse med dine behov. I samarbejde med dig finder vi placeringen, hustype og den pris, der passer til dine behov. Email eller ring til os, og vi kan finde hvad der passer dig.

Du kan kontakte os på:
en- Teleon: 22 19 18 64
en- E-mail: info@novadesta.dk?
en- Kontaktformular

« tilbage