Feriebolig udlejning i Alicante

ferie lejlighed, bungalow, duplex, villa eller finca i Alicante regionen på Costa Blanca og få en fantastisk ferie i en region med en fuld 320 dage solskin i året.

Lej en duplex, en bungalow eller en lejlighed i en urbanisering med en stor pool eller lej en finca med en privat pool på en stor grund inde i landet eller lej en villa med privat pool op i bjergene. På Novadesta har vi sommerhuse med mange forskellige steder i området omkring Alicante.

Du spiller golf de gode kurser rundt Alicante, eller er det en familie tur med børnene, eller er det en parferie, eller er det et langtidsophold over vinteren, når det er koldt i de skandinaviske lande? Novadesta har alle typer ferieboliger til leje til ethvert behov.

Novadesta Nordics, agent for Novadesta Rentals, tilbyder et stort og varieret udvalg af sommerhuse til leje i ferien. Alle sommerhuse ejes af private husejere. selv bruge boliger til deres egen ferie, hvilket betyder, at hvert hjem har sin egen charmerende atmosfære og enestående og hjemlig atmosfære. Novadesta Rentals sikrer i samarbejde med Novadesta Property Services, at alle huse til leje stadig har god kvalitet, og at der er de ting, der skal være i et feriehus for at ferien skal blive så optimal og problematisk som mulig.

For at sikre en ensartet og høj standard for renlighed i alle huse er det obligatorisk som lejer at betale for rengøring. Det er derfor alles ferie går fra første gang til sommerhuset i Alicante.

Novadesta har udlejet huse fra 2002 og fremefter Costa Blanca kyst og har derfor stor erfaring med hvad der gøres for at gøre en god og afslappende ferie i et hus udlejes fra Novadesta. Hvis du som lejere har spørgsmål, så har kontoret hver hverdag fra middagstid. 9.00 til 17.00 og i sommermånederne også på lørdage fra kl. 9:00 til 14:00. Kontoret taler engelsk, tysk, hollandsk og spansk. Som lejer har du altid en direkte kontakt inden for kort afstand, som hurtigt kan reagere.

Novadesta er fleksibel, så vi kræver ikke særlige ankomst- og afrejsedage, men du kan bestille den plan, der passer dig bedst, uanset om det er torsdag eller søndag. Hvis du ankommer uden for kontortiden, vil vi selvfølgelig fortsætte med at sikre, at du kan få neglene leveret og gå godt i gang med det lejede feriehus. Ankomst dag kan overtages på. 16.00, men i det omfang ingen lejere har forladt samme dag, kan feriehuset normalt modtages før. På afrejsedagen skal ferieboligen være ledig senest kl. 12.00. 10.00, men så er der ingen nye ankomster i sommerhuset senere den dag, så det er normalt muligt at blive lov til at blive i sommerhuset, indtil du går til lufthavnen. Spørg om mulighederne for enten at få sommerhuset eller for at forlade det senere.

Med Novadesta Rentals du som lejere kun koncentrere sig om en ting:
Nyd din ferie

« tilbage