KØB OG SALG AF EJENDOM I ALICANTE SPANIEN

SALG AF DIN SPANISH HOUSE VED NOVADESTA SALES
.
Leder du efter et nyt drømmehus i solrige Alicante eller vil du saelge din ejendom?
Novadesta Sales er det rigtige valg. Vi har vaeret til stede i området omkring Alicante siden 2001. I alle år har vi hjulpet køb og salg. Vi har derfor en lang og grundig kendskab til boligmarkedet i Alicante.

Salg af ejendom i Alicante:

Ved Novadesta Sales giver vi dig en god og realistisk pris for din spanske bolig.

Novadesta Sales markeder virksomheden og ejendommene pa flere sprog end det meste af Europa, hvilket betyder at der er en stor platform for købere til dit eget hjem.

Efter et salg vil vi i samarbejde med din advokat sikre, at alt papirarbejde udføres korrekt, og at alle mulige forpligtelser bliver opfyldt, så er der slet ingen overraskelser senere.

Køb en ejendom i Alicante:

Vil du bo i solrig Alicante permanent eller vil du bruge dit nye drømmehus som feriebolig? Findes du en villa med privat pool eller golf lejlighed? På Novadesta Sales kan vi hjaelpe dig med at finde den rette bolig til dig. Vi har lejligheder, bungalows og duplexer med faelles pool områder, og hytter, fincaer og villaer med private pools. Og kan du ikke finde et hjem på det? vores hjemmeside, der matcher dine drømme og krav, så Kontakt os alligevel med dine ønsker. Vi har et stort netvaerk og flere partnere, hvor vi kan finde den rette bolig for dig.

PÅ Novade datakontor vi taler mange sprog. Så i de fleste tilfaelde kan vi rådgive dig om dette dit eget sprog

Når du køber dit nye hjem i Alicante, vil Novadesta Sales, i samarbejde med din advokat, lede efter hele processen, så Du har ro i sindet gennem hele processen. Hvis du ikke allerede har en spansk advokat, kan vi henvise dig.

Find din nye feriebolig eller et fast hjem alene? www.novadesta.dk og nyd livet i det solrige Alicante. Kontakt os på

« tilbage