Andre services

Skulle dit feriehus have ekstra faciliteter installeret, kan Novadesta ogsa hjaelpe med det. Med mere end 10 ars erfaring ps Costa Blanca kysten pa Novadesta, som gartnerier udforer et godt stykke arbejde til en rimelig pris.

El og el
Ikke alle huse i Spanien har tilstraekkelig elektricitet i huset, og sikringerne hopper, hvis alt for mange elektriske apparater er forbundet til pa en gang. For at undga situationen skal vaere kapaciteten i huset. Novadesta kan sikre, at den udfores. Hvis du lejer dit hus, er det tilradeligt at installere en elvarmer. Med en elektrisk maler er det muligt at male lejernes forbrug af stal og dermed fa betaling for forbrugt elektricitet.

Satellit-tv
Ønsker du i andre kanaler end de nationale spanske tv-kanaler, sa er satellit-tv-løsningen. Er der mulighed for at få det? traditionelle løsninger med flere spanske kanaler og engelske nyhedskanaler, eller er det muligt at få en ny? Flere tilpassede løsninger med nogle af dine hjemme-tv-kanaler. I dag sendes alle de spanske kanaler i digitalt format, og det er det også? har været muligt at se udenlandske film og serier enten med spansk synkroniseret tale eller med originalsprog. Udlejning af dit hus er ofte en fordel, at der er flere kanaler end de nationale spanske kanaler. Novadesta er bekendt med de fleste af løsningerne, og kan hjælpe dig med at få det? den rigtige løsning.

Telefon og internet
Ønsker du en telefon eller internet i huset? Novadesta ved, hvad der er muligt på de forskellige områder. Mange lejere i dag kræver adgang til internettet under deres ferie og installation af internettet kan bidrage til at fremme muligheden for at leje dit hjem.

.Svømmepøl
Drømmer du om din egen pool i haven. De varme sommerdage, eller har du allerede en pool, der skal renoveres? Novadesta har mange års erfaring med opførelse og renovering af svømmebassiner, og vi arbejder sammen med flere professionelle poolvirksomheder, der har erfaring med de almindelige 8 * 4 eller 10 * 5 pools eller med store luksuser, specielt designede pools. Fortæl os om dine ønsker, og vi kan komme op med skøn pris og gratis tilbud.

Have
Vil du have have med fliser, sten, palmer, blomster, buske, traeer, græs, kunstvandingssystem, carport, regnvandsbeholder mv Hvis du har en have i dit spanske feriehus, giver det en indre fred og sidder i en smuk og vellagt have. Novadesta arbejder med flere lokale gartnere og kan hjaelpe med at tilbyde tilbud.

Sikkerhed
Det er tilrådeligt at sikre dit feriehus mod ubudne gæster. Ligesom alle andre steder er der også? indbrud i spansk hjem. Afhængigt af hvordan dit sommerhus er placeret, så kan det sikres på Flere forskellige maer. Foran vinduerne og vinduerne kan der installeres jerngitter, eller der kan installeres skodder. Omkring ejendommen kan gitteret opstilles og laesses op, og hvis det efter nogle vanskeligheder skal tyven lykkes at komme ind i huset, så er der også en alarm en god vent for at skraemme tyven vaek. Novadesta kan hjaelpe dig med at finde den rigtige løsning.

Aircondition
Hus i Spanien er typisk ikke udstyret med centralvarme og radiatorer og normalt ikke isoleret på. Samme som skandinaviske hjem. Om vinteren kan husene derfor vaere meget kolde at blive i, og om sommeren er det meget varmt. En klimaanlæg med varme og kulde er derfor en uundgåelig investering. Novadesta distribuerer aircondition fra de bedste udbydere og vil gerne tilbyde dig et tilbud.

Vedligeholdelse af vandvarmer
I vandet, der leveres til spanske huse, indeholder meget klor og meget kalk, hvilket kan beskadige vaskemaskinen, opvaskemaskinen og vandvarmeren. Det anbefales derfor at bruge f.eks. Calgonit til rengøring, samt en gang om året for at rense vandvarmeren. Det er også muligt at underskrive en serviceaftale med Novadesta, hvor vi vil rense og afkalkere det og om nødvendigt udskifte varmeelementet. Hvis vandvarmeren bryder sammen, reparerer vores VVS-mand det gratis, så hvis du har en serviceaftale.

Vandbehandling
På grund. det høje klorindhold kan ikke drikke vandet i vandhanerne, men i stedet spørge vand flasker i supermarkederne. Dette er en kostbar og besvaerlig løsning og ikke god for miljøet med alle plastflasker. LANSERINGEN PÅ Problemet er at installere en vandrensning med filtre, der fjerner klor og andre kemikalier. Installer apparatet under håndvasken og tilsæt et ekstra vandhane til det? Den vask, hvorfra du kan drikke rent drikkevand.

Marquee
Solen i Spanien er meget skarp, og det kan være op til 40 grader varm pa sommerdage. Hvis du vil sidde og slappe af eller spise i skyggen, kan det vaere en fordel at arrangere en markise. Markiserne er tilgaengelige i mange farver og variationer, og i nogle urbaniseringer er der et krav til, hvordan en markise skal se ud. Lad Novadesta lave et uforpligtende tilbud.

Lukket altan eller balkon
Mange spanske hjem har en fantastisk balkon, balkon eller terrasse, der er behageligt at sidde på. om sommeren, men ofte for kold at bruge om vinteren. En god løsning er at lukke den ned med aluminium vinduer og der. Så er der en behagelig vinter og om sommeren kan du bare køre vinduerne til siden og lukke varmen. I nogle urbaniseringer skal man have godkendelse til at opbevare aluminiumsvinduerne. Novadesta kan tilbyde dig et tilbud? arbejdet.

Myggenet
I nogle områder på Costa Blanca kan der om sommeren, der er nogle myg, der let kan komme ind i husene, når vinduerne og vinduerne åbnes. En løsning på dette problem er depositionen af ​​myggenet, hvorved vores luft kan komme ind i huset uden myg og fluer der kommer ind.

Lukning af et bryggers
I mange spanske huse er der et bryggers til vaskemaskine og vandvarmer. Typisk er det et åbent rum uden vinduer, der kan lukkes, hvilket betyder at meget sand kommer ind og forbliver i. Glidende vinduer kan vaere en god løsning.

« tilbage