Administration og vedligeholdelse af ejendom

Når du har et hus adskillige tusind miles væk, er det ikke muligt at komme forbi huset så ofte som om det var et sommerhus i hjemlandet. Så det er også at kontrollere huset kontinuerligt. Novadesta Property Services i Alicante kan derfor sikre, at du bliver holdt sammen med dit sommerhus, når du ikke bruger det selv.

Ved at tegne en servicekontrakt med Novadesta i en komplet pakke, der sikrer, at dit feriehus ikke varer længere med skade. Novadesta sørger for, at du ikke er bekymret for det spanske feriehus, mens du er i dit hjemland.

Novadesta tilbyder følgende tjenester:
Ledelse

14-dages eller månedlig inspektion og inspektion af hus og have
Visuel inspektion af skader forårsaget af storm, lyn, hagl eller indbrud osv.
I tilfælde af tyveri eller tyveri vil Novadesta kontakte det lokale politi, dit forsikringsselskab og dig.
Ventil hele huset for at reducere risikoen for formdannelse og lignende.
Skyl toiletter og vask.
Pool service.
Har service.
Tilføj postkasse, afsæt i unødvendige annoncer og videresend officiel mail, så Regninger betales til tiden
Novadesta har sit eget team af teknikere, der hurtigt kan se mindre problemer. I tilfælde af større problemer vil du først blive kontaktet for reparation af skader er begyndt. Novadesta søger også om det er nødvendigt for kontakt med dit forsikringsselskab. For de opgaver, som Novadesta ikke kan gøre for sig selv, har Novadesta en bred grænseflade blandt lokale fagfolk og ved, hvem der er god og troværdig.

Efter særligt vejr bliver dit feriehus betjent igen.

Hvis du har en privat pool, er det vigtigt, at det serviceres ofte for at sikre, at alger ikke er rene, at pumpen fungerer, og at pH-værdien er korrekt. Når det er hotteste i området, skal poolen også betjenes en gang om ugen også, selv om der er lejere i hjemmet.

Kontrakterne er normale i år, men det er også muligt at underskrive en kontrakt i 3 eller 6 måneder for at teste Novadestas service.

Kontakt Novadesta Nordics og se hvilke muligheder der er til rådighed for dit hus. Vi kan derefter sikre, at Novadesta Property Services er velinformeret og kan implementere tjenesten.

« tilbage