Om os

Novadesta-teamet har specialiseret sig i udlejning, salg, udvikling, ledelse, vedligeholdelse og service eller sommerhuse på øen. den spanske kyst på Costa Blanca. Vores kendte berømtheder er kvalitet, professionalisme og opmærksomhed på detaljer.

Novadesta holdet er der for dig

Hele Novadesta-holdet, både i Spanien og uden for Spanien, har en stor passion for Alicante-området. Vi er entusiastiske og dedikerede og arbejder sammen på et hold. Er vi personlige i vores tilgang, og vi tilføjer gode relationer. Novadesta holdet stirrer på dig for at hilse og hagle dig. Vi arbejder for dig at have en afslappende ferie uden bekymringer.

Novadesta i Spanien blev grundlagt i 2002 og ligger i Gran Alacant (Santa Pola) i Alicante, Spanien. Costa Blanca kyst. De mere end 10 års erfaring betyder, at du som lejer, ejer eller køber får en partner, der kender området omkring Alicante i alle hjørner. Novadesta har en stor og bred gaensfleet, som gør det muligt at se alle udfordringerne.

Et partnerskab med Novadesta-teamet giver dig meget frihed, fleksibilitet og sikkerhed. Ønsker du at tjene penge ved at leje dit feriehus, men også bruge boligen selv, når du vil have det. Ønsker du minimum indsats og maksimal indkomst. Ønsker du fremragende service til dig og lejere i dit hus? Novadesta er den rigtige partner.

Hvis du vil købe eller bygge et hus, er Novadesta-teamet din foretrukne partner. Novadesta-teamet kan lede dig igennem hele processen, både ved at købe eller sælge eksisterende ejendomme og til nybyggeri. Novadesta-teamet har mange års erfaring med at bygge alle typer huse? Både store og små. Årsager. Hvis vi ikke har huset eller den grund du søger, så kontakt os og vi finder muligheder, der opfylder dine ønsker til et drømmehus i solen.

Novadesta har kunder fra alle europæiske lande og har en bred markedsføringsplatform på engelsk, spansk, dansk, svensk, norsk, tysk og hollandsk. Dette gør os til en ejendomsmægler i Alicante-regionen.

Novadesta fokuserer pa:Novadesta Office

  • Salg af grunden og ejendomme (videresalg og nybyggeri)
  • Management af ejendomme
  • Udlejning af ferieboliger
  • Services af hus og have
  • Teknisk service indenfor og udenfor
  • Udvikling og renovering

Pa kontoret i Gran Alacant taler vi engelsk, tysk, hollandsk og spansk.

Onsker du mere information om vira? Kontakt os. Vi er klar til at besvare dine sporgsmal. Vi ser frem til dig, din familie og venner velkommen til solrige dage i Costa Blanca.