Lækker mad til billige penge i Alicante


Den økonomiske krise har mange steder sat sit præg på Spanien. Mange steder er varer blevet dyrere og momsen er samtidig blevet forøget, men på mange restauranter er priserne alligevel blevet fastholdt på tidligere tiders niveau inden krisen. Derfor er det idag muligt på en ferietur til Alicante at få god mad til forholdsvis billige penge både på de almindelige restauranter, men også på de mere eksklusive.

Har man lejet en feriebolig med eget køkken er det nærliggende selv at gå på marked eller i supermarked og købe lækre, friske råvarer og tilberede en god middag, der kan indtages på terrassen, og vil man ud og spise en enkelt aften eller to, så tager det gerne noget tid at finde de gode restauranter, som sjældent ser ud af meget ud ad til. Derfor ender mange med en lidt halvkedelig fornøjelse på en restaurant, der mest er rettet mod turister, hvilket er synd og skam, for der findes masser af gode restauranter i Alicante.

Politiken har lavet en anmeldelse på fem af de restauranter i Alicante, som Michelin guiden omtaler, læs den her og lad dig blive fristet til når næste gang lejer en feriebolig i Alicante og ønsker en frokost eller aften med god mad og vin: Anmeldelse i Politiken.