Smag Costa Blanca – Smag Solen i Torvehallerne i København

Den spanske kystregion Costa Blanca Alicante flytter ind i Torvehallerne i København og byder på nogle af de bedste lækkerier fra regionen.

I løbet af weekenden 7. til 9. juni er der gratis vinsmagninger med journalisten og vinspecialisten Jørgen Mønster, der har taget nogle af de bedste vine fra Alicante med sig til pladsen. Det er også muligt at smage på en tallerken gratis Paella, som er regionens verdenskendte egnsret. For yderligere info se Torvehallernekbh.dk

Bliv inspireret til, hvad I skal have at spise og drikke næste gang I lejer et feriehus ved Alicante på Costa Blanca kysten. Udnyt at I en feriebolig har ejet køkken, hvor I selv kan eksperimentere med de spanske råvarer som tidligere på dagen er købt på marked eller i de lokale supermarkeders delikatesseafdelinger. Har man på ferien ikke selv modet eller lysten til at stå i køkkenen i længere tid, så er der ikke langt mellem de gode og autentiske restauranter enten i Alicante by eller rundt omkring i de mindre byer, hvor mange af Novadesta’s ferieboliger ligger tæt på.

Bliv også inspireret til, hvilke vingårde, I skal besøge næste gang I har lejet en feriebolig.

Novadesta har i mere end 10 år udlejet og solgt boliger på Costa Blanca kysten. Novadesta teamet gør alt for, at I får en behagelig ferie.