Nyhed: Lej feriebolig i det nye Nova Beach

I april 2014 blev de første lejligheder i Nova Beach færdige og indflytningsklare. Nova Beach er det nyeste område i Gran Alacant og har den ubetinget bedste placering med panoramaudsigt ud over Middelhavet og Carabassi stranden, som er en af de bedste strande syd for Alicante.

Lejlighederne er bygget af TM Torreblanca, som har mere end 40 års erfaring med at bygge huse og lejligheder på Costa Blanca kysten og har også udvidet til Mallorca og Mexico. Boliger som både bruges som ferieboliger eller som permanente boliger. TM er kendt for sin høje kvalitet og er tidligere blevet kåret som “Best Developer – Western Europe” af AIPP (Association of International Property Professionals). I Gran Alacant området er TM i forvejen kendt for de syv populære urbanizationer i Novamar.

Bygningerne er i to etager enten med en lejlighed i bunden, hvortil der er en stor terrasse eller en lejlighed på 1. sal, hvortil der er en altan og en tagterrasse. Facaderne er i Ibiza-hvid hvilket giver et helt fantastisk syn op imod den azurblå himmel. Urbanizationen er bygget op med små hyggelige stier mellem lejlighederne, som sammen med den hvide farve giver en fornemmelse af spansk landsby. I urbanizationen er der 2 poolområder, hvor den ene pool kan opvarmes og derfor bruges hele året rundt. Desuden er der også to spa-pools.

Nova Beach ligger tæt på barer og restauranter og til Gran Alacant centeret, hvor der er endnu flere restauranter og store supermarkeder er der kun ca. 2 km. Langs Carabassi stranden kan man gå ad palmepromenaden til feriebyen Arenales, som er en del af Elche kommune. Fra ferieboligerne er der kun 16 km til Alicante og 10 km til Alicantes internationale lufthavn i El Altet. Nova Beach ligger derfor tæt på alt, hvad man har brug for, og der er generelt gode vejforbindelser, der gør det let at komme rundt og udforske Alicante regionen, køre til nogle af de mange golfbaner eller forlystelsesparker.

Kom til Nova Beach i Gran Alacant og oplev de nyeste ferieboliger og få en fantastisk ferie.

Novadesta har pt 3 lejligheder til leje i Nova Beach:

Novadesta har i mere end 10 år udlejet og solgt boliger på Costa Blanca kysten. Novadesta teamet gør alt for, at I får en behagelig ferie.