Sommerhus Gran Alacant, Alicante, Costa Blanca

Lej feriebolig i Gran Alacant i Alicante på Costa Blanca kysten

En feriebolig i Gran Alacant kan findes i mange varianter, størrelser og priser. Novadesta tilbyder ferieboliger på hele Costa Blanca kysten og er specialister i Gran Alacant området. Novadesta har base i Gran Alacant, hvor virksomheden startede op tilbage i 2002. I dag kan Novadesta tilbyde mere end 100 ferieboliger til leje i Gran Alacant og har derudover ferieboliger til salg og leje på hele Costa Blanca kysten i byer som Benidorm, Alicante, Torrevieja og Guardamar del Segura.

Gran Alacant er en hel ny bydel under Santa Pola kommune og med mere end 10.000 indbyggere udgør Gran Alacant i dag 1/3 af indbyggertallet i hele Santa Pola. Gran Alacant har et stort udvalg af restauranter, barer, Internetcafeer, supermarkeder, specialbutikker, lægehus og apotek. De største supermarkeder som Mercadona, Consum og Lidl ligger i Gran Alacant centeret hvortil der fra de fleste urbanizationer kører bus mange dagligt.

I Gran Alacant kan I bl.a. leje feriebolig i urbanizationerne Novamar, Monte y Mar, Gran Vista, Mediterráneo, El Faro, Monte Faro og Costa Hispania. Der er mulighed for at leje lejlighed, bungalow eller duplex, hvortil der er fælles pools, samt villaer oftest med privat pool i haven. Udvalget er stort, og der er til ethvert behov.

Ved Gran Alacant ligger den fantastiske Carabassi strand, som med sine 100 meter bredde og flere kilometers længde af fint gult sand er et yndet sted for badegæster og vandsportsudøvere. Der er gode parkeringsforhold og på stranden er der flere barer, områder med liggestole, man kan leje og store områder til egne håndklæder. Ved klipperne op mod Top Alacant er der perfekte forhold til kitesurfing og paragliding.

Langs stranden op imod den spanske strandby Arenales er der en lang og flot palmepromenade, som især om aftenen er et yndet sted for gåture, cykelture og rulleskøjteløb.

Fra Gran Alacant til områdets hovedby Alicante er der kun 16 km og til Alicantes internationale lufthavn i El Altet er der kun 10 km.

Har man ikke bil kan man med bus komme direkte til både Santa Pola og Alicante.

Har du lejet din feriebolig i Gran Alacant og omegn hos Novadesta, så kom endelig forbi kontoret, hvis I har spørgsmål til området. Med mere end 10 års virke i Gran Alacant er Novadesta ekspert i området.

Ses snart hos Novadesta: dit sted at leje feriebolig eller købe en ny feriebolig i Alicante på Costa Blanca.

« tilbage