Gran Alacant

Gran Alacant

Gran Alacant ligger mellem Santa Polaog Alicante og består af mange lavtbyggede beboelsesejendomme. Der er ingen industri i området. Der er mere end 10.000 indbyggere i Gran Alacant, hvilket dermed udgør 1/3 af indbyggertallet i Santa Pola, kommune, som Gran Alacant tilhører. Gran Alacant er et stille område at bo i eller holde sine ferier i og der er alt, hvad man skal bruge for at kunne holde en afslappende ferie. Til Alicante by er der ca. en halv times kørsel og til den internationale lufthavn i El Altet tager det kun et kvarter.

Gran Alacant’s historie

Gran Alacant fik sit navn fra den første urbanization, der blev bygget og som netop blev kaldt Gran Alacant. Efter den succesrige start fulgte bygningen af flere urbanizationer. Omkring år 2000 bestod områdets indbyggere mest af folk, der brugte området til at holde sommerferie i, hvilket betød, at der var meget stille om vinteren. Gran Alacant er fortsat en yndet feriedestination især for sommeren, men der er også mange, der bor der fast hele året rundt, hvilket den nye skole vidner om.

Urbanizationer i Gran Alacant

Med Gran Alacant som den første urbanization, Gran Alacant by består nu af 24 urbanizationer ialt: Altomar, Brisa Mar, Brisas del Faro, Carabassí, Costa Hispania, Puerto Marino, Sierra Mar, Sueño Azul, Victoria Playa Gran Alacant, Vista Bahia, Don Pueblo, El Faro, Gran Alacant, Gran Vista, Mediterráneo, Melody, Monte Faro, Monte y Mar, Novamar, Olivo de Oro, Panorama, Pino Mar and Balconesdel Mar. Novadesta Nordics tilbyder ejendomme til leje eller salg i de fleste af urbanizationerne, hver ejendom med sin specielle charme. Filtrer på Gran Alacant i din søgning og se det store udbud.

Butikker i Gran Alacant

De fleste butikker og især supermarkeder ligger i Gran Alacant centeret lige ved vejen N332. Her er der bl.a. Mercadona, Consum, Lidl og byggemarked. Andre steder i bydelen er der mindre gader med butikker, barer og restauranter.Der er et ugentligt marked hver tirsdag i Gran Alacant og i Santa Pola er der hver lørdag marked ved busstationen og inde mit i byen tæt ved borgen.

Transport i Gran Alacant

Fra Gran Alacant kan man med bus komme til Santa Pola, Arenales de Sol, El Altet og Alicante. Busserne stopper flere steder i Gran Alacant. Der er også en mindre bus, der kun kører rundt i Gran Alacant samt et turist tog, som også kan være en mulighed.

Indbyggere i Gran Alacant

Gran Alacant består af en meget diversificeret befolkning. Der er fastboende spaniere og spaniere, der bor inde i landet, som bruger det som deres feriested. Derudover er der både fastboende og ferierende fra mange af de europæiske lande.

Restauranter og barer i Gran Alacant

Spredt udover Gran Alacant er der ikke mindre end 60 barer og restauranter. Det er muligt at få mad fra det meste af verdenen. Der er typiske spanske restauranter, samt italienske, tyske, asiatiske osv., dertil både spanske, engelske, og irske barer.

Lej din feriebolig i Gran Alacant hos Novadesta og få en afslappet ferie i rare omgivelser