Alicante

Alicante (Alacant pa Valencian) ligger på Kanten af ​​den iberiske halvdel og er den største by på Costa Blanca rundt om i landet og taettest i Valencia-regionen. Alicante ligger i en bugt til fodenden af ​​Monte Benacantil, hvor? Slottet Santa Barbara i 166 meter højt peger fremad? toppen. Slottet blev oprindeligt bygget tilbage i det 9. århundrede, da morerne havde erobret området. Siden da har forskellige herres hjem fortsat med at bygge videre på slot. Bedst at have det? adgang til slottet pa er via elevatoren dybt inde i bjerget. Indgangen til liften er fra Avenida de Juan Bautista Lafora overfor Playa Postiguet stranden. Det er også muligt Kør der, men der er begraensede parkeringspladser. Pa Slottet har gjort en hel del ud af at fortaelle historien om slottet såvel som Alicantes udvikling gennem tiderne godt illustreret med billeder og fundne genstande. Fra toppen er der en imponerende 360 ​​graders udsigt over Alicante og det omkringliggende område.

Fra slottet kan du gå? ned ad bjerget og slutte i dele af den oprindelige del af Alicante. I dette distrikt er alle huse hvide, dekoreret med masser af blomster og placeret i sma gyder med stejle trapper. Herfra kommer du ned i det historiske kvarter omkring Rambla de MA ndez NA En ez (“Rambla” er arabisk og betyder den ophøjede flod, som engang har gennemgået byen på dette sted).

Den nordlige side af Rambla er Alicantes centrum for restauranter, barer og diskoteker og centrale nattelivsområder. Pa den sydlige side af Rambla på gaderne i Calle Mayor, Calle Castaos, Calle Gerona og Calle San Francisco er de små Traditionelle handelsgader med sma specialbutikker, cafeer og restauranter. Lidt laengere sydpå er de store nye handelsgader Avenida Maisonnave, Avenida Federico de Soto, Avenida Doctor Gadea og Calle de los Reyes Cata licos, der omfatter huse flere afdelinger af stormagasinet El Corte Inglaes, modebutikkerne Zara og Massimo Dutti, samt talrige skoforretninger. I byen er der masser af supermarkeder og lige uden for centrum finder du store indkøbscentre, der også er tilgaengelige. huse Al Campo og Carrefour hypermarkederne. Er du på de autentiske markeder, behøver du ikke at snyde dig selv for Mercado Central pa Avenida de Alfonso X El Sabio, hvor lokalbefolkningen byder på store dele af deres friske råvarer. I nederste etage er der i en ende båse med fisk og skaldyr og i den anden ende boder med frugt og grønt. Pa ovenpå er der boder med kad.

Spanierne bliver meget udenfor, og det bør også vaere planlaegningsplanen prøve det. Der er ikke langt mellem grønne åndehuller med stole eller stole, og der er mange legepladser rundt om i byen oftest med specielle blå overflader. Badning er ikke langt fra byen, da stranden i Playa del Postiguet ligger lige ved byen. Stranden er – ligesom pa resten af ​​Costa Blanca kyst – bred og med den fineste gule sand. Der er også ikke langt til de fantastiske strande i San Juan.

Et af de mest berømte motiver fra Alicante er Explanaden, der blev grundlagt i 1957. Mere end 6,5 millioner sma Røde, sorte og flødefarvede sten er blevet brugt. Forklaringer starter ved Playa del Postiguet stranden og løber parallelt med havnefronten og er et yndlingssted for lokalbefolkningen og turisterne – at spille dominoer, spise is, ga En tur eller hare, det kommunale orkester giver koncert. Forklaringen fortsaetter ind i et område med troller m / rår sA? snoet, at det fører sindet til det? et eventyrunivers.

gastronomi:
Caldero (fiskesting), paella mange mais, fisk, skaldyr og tapas kan komme videre mange restauranter. Flere af de spanske restauranter finder du, at skinke er hængt efter at ringe i loftet, og der er et stort udvalg af skinke, lomo, aerter og lignende typiske spanske spisere. Derudover har Alicante også mange restauranter med udenlandsk mad, isaer italiensk.
Kunst:
Keramik, gobeliner og opførelse af hogueras (store figurer braendt af dagen efter Noches de San Juan, se festivaler)

Monumenter og begivenheder:
Området i Calle Labradores og Santa Cruz-distriktet ved fodsenden af ​​Castillo de Santa Barbara er hvor mange af byens historiske monumenter eksisterer og omfatter. Basalica de Santa Maria En kirke, der oprindeligt var en maurisk moske, er Ayuntamiento de Alicante hus bygget i begyndelsen af ​​det 18. århundrede og MACA kunstmuseum. kan se kunstvaerker af Picasso, Calder, Miria?, Kobel og Chagal.

Festivaler og arrangementer: Generelt er spanierne gode til at fejre begivenheder og hverdage og i Alicante er det ingen undtagelse. Typisk er der hellige, der bliver haedret eller historiske begivenheder imiteres. Det største og mest berømte parti er Hoguera de San Juan, som afholdes hvert år fra 20. juni til 24. juni med efterfest indtil 29. juni. Mest spetactuliart er braendingen af ​​cowpacachine figurer på den 24. aften. At fejre Moros y Christianos (myrer og kristne), som er en genindførelse af Spaniens tilbagevenden af ​​Spanien fra maurerne, er en anden stor begivenhed, der fejres flere gange årligt i forskellige dele af Alicante og dens omgivelser. Semana Santa (den hellige uge) går fra Palm søndag til søndag aften, hvor spanierne mindes og fejrer Jesus ved flere processioner gennem byen.

Sport: Ikke langt fra Alicante er der blandt andet gode golfbaner. Alicante Golf i San Juan, hvor kurset er designet af Severiano Ballesteros. Ikke langt fra Alicante by er der gode cykel- og vandreture muligheder. Er du mere til at se sport, så Man kan se Hercules CF spille fodbold i den første bedste raekke. I 2010-2011 var Hercules i La Primera Division, hvor Christiano Ronaldo og Lionel Messi har besøgt stadionet. Vil du se La Liga fodbold i 2012-13 saesonen, så? til Valencia kun to timers kørsel fra Alicante. I Valencia holdes også hvert år en division af Formel 1-serien.

Beliggenhed: Alicante er meget godt forbundet. Allerede i 1851 blev en jernbane bygget fra Madrid til Alicante, hvor Alicante blev hovedstaden i hovedstaden. Turen til Madrid kan gøres i dag? tre timer med tog. Til Barcelona tager det ca. 5 timer. I Alicante er der mange bybusser, og fra Alicante bussterminal går mange busser til byerne både syd og nord for Alicante. TRAM-togene servicerer den nordlige ende af Alicante og kører helt til Denia, hvor den er undervejs. stopper i El Campello, Villajoyosa, temaparken Terra Mitica, Benidorm, Altea og Calpe. Alicante International Airport El Altet ligger kun 11 km fra Alicante, og der er busforbindelser fra busstationen. Fra lufthavnen er der links til stort set alle større europaeiske lufthavne og flyselskaber, der driver Alicante. Ryanair, EasyJet, Transavia, Vueling, Iberia, Norsk, SAS og Air Berlin.

Har du lejet eller købt et hus eller lejlighed i Costa Blanca regionen, skal det være et must at se og opleve Alicante.
Feedback sendes
Geschiedenis
Opgeslagen
Fællesskab

Informationskilde: costablanca.org, alicanteturismo.com og wikipedia.com

« tilbage